Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

HAKU LUKUVUODEN 2019-2010 ILTAPÄIVÄTOIMINTAAN ALKAA 18.3. JA PÄÄTTYY 18.4.2019.

Hakulomakkeita saa kaikista toimintapaikoista sekä sen voi tulostaa tästä. Täytetty hakemus tulee palauttaa paperiversiona siihen toimipisteeseen mihin iltapäiväkerhopaikkaa haetaan.

 

 

Paila Oy tarjoaa iltapäivätoimintaa Helsingissä 1.-2.-luokalaisille ja erityisen tuen oppilaille koulupäivän jälkeen Käpylän, Itäkeskuksen sekä Myllypuron peruskouluilla. 

Toimintamme painottuu monipuoiseen liikuntaan, ulkoiluun sekä lasten omaehtoiseen leikkiin. Kerhoissa toimimme paljon pienryhmissä, joka mahdollistaa monipuolisen toiminnan ja antaa lapsille mahdollisuuden valita mieluista toimintaa ja kokeilla uusia asioita. Liikunnan lisäksi kädentaitoja pääsee harjoittamaan askartelupajoissa, läksyjenteolle on oma aikansa, järjestämme juhlia eri teemojen mukaan sekä teemme retkiä lähialueella. Myös välipala kuuluu päivittäin ohjelmaan. 

Tavoitteena on luoda lapsille päivittäin mahdollisuus sosiaalisiin suhteisiin toisten lasten ja aikuisten kanssa turvallisessa ympäristössä. 

Tärkeä tekijä toiminnassamme ovat motivoituneet, ammattitaitoiset ohjaajat, jotka tekevät mielellään yhteistyötä myös huoltajien kanssa. Joukostamme löytyy monen eri koulutustaustan omaavia, kuten lastentarhanopettajia, lastenhoitajia sekä liikunnanohjaajia. 

Käpylän ip-kerho, Untamontie 2, puh. 050-5923002 

Itäkeskuksen ip-kerho, Jäätanssipolku 1, puh. 0400-304162 

Myllypuron ip-kerho, Yläkivenrinne 4, puh. 040-5094056